Benvingut a la nostra web!

Aquesta pàgina tractarà d’informar a tots els visitants de les activitats que porta a terme la gent ciclista del poble d'Ulldecona, sortides que organitza i sortides a les que participem durant l’any, tant en la modalitat de cicloturisme com en bicicleta de muntanya

dilluns, 8 de desembre de 2014

Negrell 2014

Un any més tornem a fer el 8 del Negrell, sortint de Fredes en una fresqueta que encanta!!!! buffff quina gelor que cau en esta boira.
Com sempre només els homes de pel dura som els que la farem, tots els demés uns "pixa-manduries" sortim com sempre per la pista de Caro en ritme tranquil de grupeta per a no perdre molt de temps en re-agrupaments. Coronem Tombadors i avall cap a Pinar Pla, una mica de puja ens acompanya però el que més molesta el es vent gelit que s'escola pel mig del pins.
Emprenem la pista en-cimentada on entrem en calor, buf quines rampes per aquí, el terra es seca per moments i sembla que podrem gaudir dels senders sense humitat.
Al arribar dalt del Mas del Peraire re-agrupament, després ja entrem al festival de senders aquest any modificats per a evitar el tram més emboscat, l'any que ve ja ho sabem que es pot passar. Llàstima que com algun any no hi ha vistes de les fondalades per la espessa boira, grrrr
Però que hi hem de fer pedalar i intentar gaudir del millor del nostre grup que es la companyia dels amics on s'estrena Joanet que esta agafant-li el cuquet.
Al arribar dalt al Negrell entre els boixos encara hi queda neu amagada com be fotografia Pep.
Desde el Negrell, res de res no hi ha les boniques vistes dels Ports, del Panta d'Ulldecona, del Montsià, ...... mireu mireu destras meu estaria tot i no es veu res.
Un mos ràpid i a continuar que si ens quedem aquí ens morim de la rasca. Com tots sabem pot ser ara ve el millor tram de senders tot i que estan molt tancats pels boixos que avui damunt estan plens d'aigua que al nostre pas ens emportem quedant ven xops.
Sortim a la pista de Vallcaneres i d'aquí cap al sender del Mas del Sargento per on baixem com a boixos!!!!
Arribem a la pista de Caro - Fredes i entrem al encreuament que passa per la Casa del Rei, com que no trobem a la Leti ni a la Corina tirem cap a Fredes on ens espera el cotxe en la roba sequeta i calenteta.
Pugem i pugem fins arribar a la pista que ve de Beseit per on tornem a arriba a Pinar Pla i agafem el tram del Gr que porta a Fredes un sender molt ràpid però avui perillos per la humitat de les roques huyyyy si arriba a venir Fermiteitor!!!!
Al final del sender ultima foto del matí.
A veure si trobeu a Hally Fabro, jejejeje
Ja als cotxes ens canviem la roba i a dinar al nostre Restaurant Ciclista -> Restaurant Marisol als Valentins.