Benvingut a la nostra web!

Aquesta pàgina tractarà d’informar a tots els visitants de les activitats que porta a terme la gent ciclista del poble d'Ulldecona, sortides que organitza i sortides a les que participem durant l’any, tant en la modalitat de cicloturisme com en bicicleta de muntanya

diumenge, 14 de desembre de 2014

Marxa per la Marató de TV3

Un any més alguns dels membres de la penya ens vam apropar a la marxa que organitza el club ciclista de Jesús per a posar un petit gra de sorra a la Marató de TV3, aquest any dedicada als problemes cardíacs.
Sobre les 7,45h en un fred relativament suportable sortim quatre des del poble direcció a Jesus EN BICI si si com a homes, en menys d'una hora al punt de inscripció.
Al tornar a sortir fora ens trobem al company JP camera en ma esperant la nostra sortida per a comença el reportatge.
La sortida tracta de fer la pujada per l'eix de l'Ebre i tornar pel Coll de Som on hi ha ¿bandera verda? be nosaltres a la nostra, pedalar i gaudir dels companys que per aquí ens trobem. Moment abans de la sortida una mica de organització i au cap a la carretera.
Pujant per l'eix de l'Ebre els tradicionals passos per Aldover i Xerta, a ritme tranquil arribem a Benifallet on alguns es posen nerviosos per la proximitat de la bandera Verda al Coll de Som, esprints pel davant indiquen que la cosa ja va, la pujada d'un dos o tres kilòmetres fa les delícies dels picats, una vegada dalt avall en busca de Bitem on hi tenim el petit refrigeri típic, mmmmm que bo.
Després de la foto de família tornem als pedals per a torna a Tortosa, aquí JP que ja porta una copa de més es dedica a fer de fotògraf general i Fede li regala un SuperMan.
Entrem a Tortosa, passem pel mercat, creuem lo riu pel pont vell i finalment arribem al punt d'inici on hi tornem a trobar un refrigeri per als participants. Ens acomiadem de JP després de recollir el record.
Son les 12'30 i ens queda tornar a casa així que a ritme constant passem per Sta.Barbera, les Ventalles per arribar a Ulldecona sobre la una i mitja horari perfecte gracies a la gran forma dels "quatre jinetes del apocalipsis" jejeje